2 вересня 2024, 17:00, Сільгосптехніка

На Битві Агротитанів презентували американський обприскувач CASE IH Patriot 4350

«Тайтен Машинері Україна» 28 серпня взяла участь у щорічній події «Битва Агротитанів» на полях компанії ТОВ «Так Агро» на Київщині. Про це Kurkul.com повідомила пресслужба компанії.

З-поміж іншого, Тайтен Машинері вперше в Україні представила новинку — американський обприскувач CASE IH Patriot 4350, який викликав чималий інтерес в аграріїв. Також компанія презентувала оновлену модель телескопічного навантажувача CASE IH Farmlift 737, який має вагомі переваги у своєму класі та вже став фаворитом деяких передових підприємств українського агроринку.

«Також ми продемонстрували новинки сезону 2024 в роботі, а саме: ефективну шестиметрову сівалку для смугового посіву BEDNAR MATADOR MO, яка засіяла демонстраційну ділянку пшеницею. Сівалка працює за технологією Strip-Till, що дає змогу посіяти будь-яку культуру, від ріпаку до зернових та широкорядних культур, із одночасним обробітком ґрунту. За рахунок механічного обробітку посівів конструкція агрегату дозволяє мінімізувати гербіциди, що відповідає найновішим агрономічним тенденціям», — розповіли в пресслужбі.

Показала свою ефективну роботу ще одна сезонна новинка, яка є ексклюзивним обладнанням у портфелі Тайтен Машинері — великогабаритний розкидач мінеральних добрив KUHN AXENT. Цей агрегат відмінно працює в тандемі із 210-сильним трактором CASE IH Puma, розкидаючи добрива рівномірно й точно. 

«На додачу до вищезгаданих новинок ми продемонстрували роботу вже відомого багатьом аграріям високопродуктивного плуга на 9 корпусів — KUHN MULTI-LEADER XT. Ключовою перевагою придбання цього надійного агрегату є подовжений дворічний термін гарантії, що робить його ще більш привабливим інструментом для поціновувачів класичної технології обробітку ґрунту», — йдеться у повідомленні Тайтен Машинері.

Читати за темою: Тайтен Машинері презентувала новий телескопічний навантажувач CASE IH

Нагадаємо, компанія «Тайтен Машинері Україна» запустила нову унікальну послугу: онлайн та відео консультації з ремонту сільськогосподарської техніки та налаштування обладнання для точного землеробства.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.