7 вересня 2024, 12:00, Сільгосптехніка

Трактори Massey Ferguson 9S отримали нагороду на Innovation Farm Machinery 2025

Massey Ferguson, всесвітній бренд AGCO, здобув перемогу у міжнародному конкурсі «Innovation Farm Machinery 2025», який відбувся у Франції. Так, престижну премію у категорії «трактори» отримала флагманська серія тракторів MF 9S.

Про це повідомило видання Traktorist.ua.

«Для нас велика честь, що MF 9S був обраний шановним журі для отримання цієї спеціальної нагороди. Це підтверджує наше прагнення розробляти новаторські продукти, щоб допомогти нашим клієнтам підвищити продуктивність і досягти кращих результатів, і це було визнано шановним журі цією нагородою. Розроблений для фермерів, MF 9S забезпечує видатну продуктивність, надійність та зручність використання, а також інноваційні технології, спеціально розроблені для задоволення найрізноманітніших потреб фермерів по всьому світу», — зазначив Жером Обріон, директор з маркетингу Massey Ferguson у Європі та на Близькому Сході

Шість моделей серії MF 9S мають потужність від 285 к.с. до 425 к.с. та оснащені унікальною конструкцією двигуна і кабіни Protect-U від Massey Ferguson, яка забезпечує відмінний огляд і комфорт. Ключем до успіху є інноваційна конструкція з 18-сантиметровим зазором, що ізолює герметичний двигун від кабіни.

Всі трактори MF 9S оснащені безступеневою трансмісією Dyna-VT від Massey Ferguson, яка пропонує нове керування потужністю для забезпечення додаткового крутного моменту і кінських сил. Серія MF 9, як завіряє виробник, поєднує в собі максимальний комфорт і продуктивність з оптимальними можливостями підключення від MF Guide і MF Connect, що входять в стандартну комплектацію.

Також MF 9S містить додаткові опції підвищення ефективності, включаючи MF AutoTurn, AutoHeadland, центральну систему підкачки шин (CTIS). Центр налаштування MF By You ще більше розширює широкий спектр заводського обладнання для серії MF 9S. Ця спеціальна послуга дозволяє власникам тракторів підвищити продуктивність і комфорт, підвищити продуктивність і поліпшити роботу.

Читайте також: Massey Ferguson розширив лінійку обладнання для заготівлі кормів

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.