Вчора, 12:30 Україна

У правлінні Насіннєвої асоціації України відбулись зміни

Днями відбулося засідання Правління Насіннєвої асоціації України (НАУ), в рамках якого було погоджено ротацію керівників Правління. Про це Kurkul.com повідомили в пресслужбі Асоціації.

Так, поточному голові Правління НАУ — «Сингента», яку представляє Сергій Косолап, подовжено термін головування ще на один рік, до 30 червня 2025 року. 

Заступником голови Правління був обраний Сергій Бут, заступник генерального директора ТОВ «ЛІДЕА Україна». 

Як додали в пресслужбі, правління НАУ складається з 8 компаній: ТОВ «СИНГЕНТА», ТОВ «ЛІДЕА Україна», ТОВ «БАСФ Т.О.В.», ТОВ «КВС-Україна», ТОВ «Лімагрейн Україна», ТОВ «МАС Сідс Україна», ТОВ «РАЖТ Семенс Україна» та НВФГ «КОМПАНІЯ МАЇС».

За словами виконавчої директорки НАУ Сюзанни Григоренко, прозора діяльність Правління — це запорука синхронізованої роботи всіх учасників асоціації.

«Дуже часто саме НАУ пропонує першими та відстоює ініціативи, які підштовхують насіннєву галузь до позитивних зрушень — у формуванні й внутрішньої аграрної політики, і європейського вектора. Це велика відповідальність, яка передбачає консолідацію зусиль і рішень», — зазначила Сюзанна Григоренко.

Читайте також: Процедуру видачі підтверджень для ввезення зразків насіння в Україну змінили

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р.