13 липня 2016, 12:24, Сільгосптехніка

АМАКО продемонструвала нові комбайни на Запоріжчині

Запорізькі аграрії відвідали демонстраційний тур комбайнів Massey Ferguson, який відбувся 12 липня на базі підприємства «Агро Рівнопілля» у с. Рівнопілля Гуляйпільського району Запорізької області.

Компанія АМАКО за підтримки корпорації AGCO спільно презентували аграріям нову високоефективну техніку: комбайни Massey Ferguson серії Т7 і 7370 Beta, трактор MF 8690, дискову борону Challenger 1435-29, плуг Rabe Kormoran, телескопічний навантажувач MF 9407S, зернову сівалку Challenger 9531 і зерновоз IVECO Stralis з напівпричепом WIELTON.

«Ми працюємо з АМАКО приблизно 10-12 років. У нас 15-17 одиниць комбайнів Massey Ferguson. До речі перший мій комбайн, коли я починав займатися сільським господарством, був MF 40. Після цього зупинив свій вибір на цих комбайнах, якісна техніка. Для обмолоту зерна, по-моєму, найкращі комбайни Massey Ferguson», — зазначив директор підприємства «Агро Рівнопілля» Сергій Курман.

За його словами, в активі підприємства знаходяться як роторні, так і клавішні комбайни, зокрема моделі MF 9690 і MF 7274, які не викликають нарікань у роботі.

«У нас ряд підприємств, в яких все намагаємося тримати у порядку. Робимо маленьку Європу! Колектив є, команда хороша, техніка якісна», — зазначає аграрій.

За словами генерального директора компанії АМАКО Дмитра Бородія, техніка обов'язково повинна бути простою, технологічною, ефективною і надійною.

«Massey Ferguson T7 можна порівняти з айфоном, ним може користуватися навіть дитина. Він досить простий, сучасний і технологічний. Кожен комбайн повинен знайти свого покупця. Т7 це комбайн з перевіреною конструкцією, яка пройшла випробування полем у США й Австралії. У минулому році разом з корпорацією AGCO ми вирішили протестувати його і на українських полях, після чого залишилися задоволені результатами», — зазначив Дмитро Бородій.

За словами представника компанії, не дивлячись на недавню появу на ринку, питань з обслуговуванням техніки та наявності запчастин не виникає.

«Близько 70-80% запчастин ідентичні з уже наявними на українському ринку моделями Massey Ferguson. Навіть якщо чогось немає в Україні, на території Європи у AGCO є власний хаб, доставка запчастин з якого займе близько 2-3 днів», — сказав він.

За словами Дмитра Бородія, комбайн простий у своїй конструкції, так як у нього у 3 рази менше робочих приводів, ніж у будь-якого конкурента, а при зміні культур не вимагає серйозних змін у налаштуваннях.

«Він вільно захоплює будь-яку культуру. Налаштування можуть займати всього близько 15 хвилин», — зазначив генеральний директор.

Результати роботи комбайнів дивіться на сайті компанії АМАКО.