30 серпня 2016, 12:07, Україна

На Одещині працівники фермерського господарства отримали відзнаки

Працівники фермерського господарства «Агрофірма «Бургуджі» Арцизького району (Одеська область) отримали почесні грамоти обласної ради, пише прес-служба Одеської обласної ради.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток регіону, високий професіоналізм Почесними грамотами обласної ради були нагороджені працівники фермерського господарства — водій Михайло Ніколов, головний агроном Михайло Славов та комбайнер Дмитро Чебан.

«У цьому році наша область зібрала рекордний врожай зернових культур. Тому ми спільно з колегами-депутатами відвідали хліборобів з приємною місією — відзначити найкращих працівників галузі Почесними грамотами обласної ради. Це заслуга кожного робітника. Ми високо цінуємо їх відданість справі, бажання працювати на рідній землі та забезпечувати людей хлібом», — наголосив голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

Він також зазначив, що таке живе спілкування безпосередньо на робочому місті дає змогу поправу оцінити важливість нелегкої праці кожного комбайнера, тракториста та механізатора.