11 грудня 2016, 11:27, Сільгосптехніка

Комбайн New Holland FR Forage Cruiser оснастили сенсором NIR On Board

Компанія New Holland Agriculture оголосила про підписання угоди про привілейоване партнерство з Dinamica Generale (DG), спеціалістом з систем зважування, електронних рішень та аналізаторів технології NIR для сільського господарства. Згідно з цією угодою компанія New Holland буде опціонально пропонувати систему NIR On Board на комбайнах FR Forage Cruiser.

Про це повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

З цією передовою сенсорною технологією клієнти матимуть змогу вимірювати та моніторити рівень вологості та поживних речовин культур в режимі реального часу під час збору врожаю з точністю ± 2%.

«Це рішення дозволить клієнтам New Holland отримувати максимально точну інформацію щодо складу їхнього врожаю, а також точне картографування кожного поля. Ця цінна інформація дозволить проводити відстеження і стане чудовою перевагою для тих клієнтів, які готують корм для своєї худоби або на продаж з допомогою кормороздавачів. Завдяки цим даним вони зможуть точно підлаштовувати раціон для годування худоби під рекомендації їхніх дієтологів. В результаті цього вони щодня годуватимуть свою худобу з послідовністю високоякісним кормом, що дуже важливо для худоби», — зазначає голова відділу виробництва товарів для збору врожаю компанії New Holland Agriculture Ларс Скйолдагер Соренсен.

Дані, які надаються системою NIR On Board, також є дуже цінними для біогазової індустрії, в якій використовується конкретний склад культур для чіткого налаштування процесу виробництва біогазу.

З системою NIR On Board комбайн FR Forage Cruiser зможе вимірювати основні параметри культур, такі як рівень вологості, кількість сирого протеїну, сирого жиру, крохмалю, нейтрально-детергентної клітковини (НДК), кислотно-детергентної клітковини (КДК) та попелу. Калібрування потрібно проводити кожного року, а з системою NIR On Board його можна провести віддалено через інтернет-з’єднання.

Дані, зібрані системою NIR On Board можна легко перенести на робочий комп’ютер через USB або через wi-fi чи GPS.

Система NIR On Board встановлюється на комбайн FR Forage Cruiser з повним пакетом сервісного обслуговування. Це гарантує клієнтам першокласну допомогу та післяпродажну підтримку від широкої мережі сервісних партнерів DG у більше, ніж 60 країнах по всьому світу. Головний офіс компанії знаходиться в Італії, а міжнародні офіси розташовані в США, Україні, Китаї та Індії.

Компанія DG займалася розробкою та виробництвом електронних рішень та сенсорів протягом 25 років і зараз є одним з найбільших виробників аналізаторів NIR та систем зважування для сільського господарства у світі. Компанія отримала визнання за високу якість продукції, інновації та досвід.