18 січня 2017, 14:48, Україна

Компанія «Астра» проведе конференцію «Угорський та український досвід АПК»

Компанія «Агробудівельний альянс «Астра», разом зі своїми партнерами компанією «ОТП Лізинг» та сайтом Latifundist.com, проведе конференцію «Угорський та український досвід АПК», яка відбудеться 8 лютого 2017 р.

У рамках заходу пройдуть виступи визначних угорських та українських експертів з сільського господарства. Зокрема, конференцію відкриє Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні д-р Ерно Кешкень, а про особливості європейської сільськогосподарської політики розповість д-р Йожеф Попп. Відбудуться і виступи угорських аграріїв. Так про застосування безвідвальної технології обробітку грунту розповість фермер Йожеф Хегедуш, а досвідом з вирощування сої в своїй країні поділиться агроном Бела Мерес.

Українська частина заходу буде представлена виступом заступник міністра Мінагропроду з питань європейської інтеграції Ольги Трофімцевої, яка розповість про політику в сільському господарстві України на 2017 р. та державні дотації галузі. Операційний директор агрохолдингу «Мрія» Віктор Кухарчук відкриє секрети того, як залежить врожайність пшениці від термінів і способів сівби, а комерційний директор «ОТП Лізинг» Яніна Пономарьова презентує лізингові програми на 2017 р.

Також під час заходу відбудеться презентація сільгосптехніки від ТОВ «АСА «Астра» і консультація з фахівцями компанії.

Організатори підготували приємний сюрприз для учасників конференції — дегустація угорських вин з традиційними угорськими стравами.

Захід відбудеться в готельно-ресторанному комплексі «Вілла Віта», що на Київщині. Для участі в конференції потрібно забронювати місце по телефону 050 386 16 75