8 лютого 2017, 14:08, Сільгосптехніка

HTI Holding протестує електрокар Renault Kangoo ZE

Перший аграрний інноваційний холдинг Human Transparency Innovations (HTI Holding) у рамках розробки платформи для взаємодії учасників Першого національного аграрного кооперативу проведе тест-драйв компактного електромобіля Renault Kangoo ZE.

Про це Latifundist.com дізнався в рамках презентації нових автомобілів компанією Renault.

Згідно з отриманою інформацією, HTI Holding тестуватиме унікальний електрокар Kangoo ZE на території дії Першого національного аграрного кооперативу (ПНАК).

Відзначимо, що ПНАК — перший кооператив, в Україні, який впроваджує в свою роботу інноваційні рішення: такі як автоматичні молокозбірники, систему електронних грошей і автозаправки, які планують впровадити в 2017 р.

«Ми шукаємо рішення для учасників кооперативу, щоб активізувати ті ресурси, які раніше не були задіяні. Завдяки впровадженню електрокарів можна буде знизити витрати на логістику в торгових операціях учасників і членів кооперативу. Впевнені, що за такими інструментами майбутнє», — зазначив керуючий партнер HTI Holding Олександр Матюшок.

Для довідки:

Renault Kangoo ZE — це електромобіль, який повинен отримати популярність як серед міського населення, так і для сільських територій. Конструктори Renault попрацювали не тільки над його дизайном, а й обладнали інноваційними системами, інтегрованими в бортовий комп'ютер. Наприклад, завдяки економетрії вдасться мінімізувати енерговитрати. А унікальна система клімат-контролю з опцією відкладеного запуску і додатковий дизельний обігрівач гарантують комфортну поїздку за любої погоди.