27 лютого 2017, 13:33, Сільгосптехніка

Massey Ferguson представив п'ятирічну стратегію розвитку на SIMA 2017

Massey Ferguson, глобальний бренд корпорації AGCO, представив нову стратегію розвитку на найближчі роки, що забезпечує високу рентабельність інвестицій для клієнтів, дилерів і виробника.

Про це повідомляє Traktorist.ua.

В рамках прес-конференції на виставці SIMA 2017 Парижі віце-президент і директор бренду Massey Ferguson, відповідальний за Європу і Близький Схід Тьєррі Лотте, представив п'ятирічну стратегію зростання бренду, яка отримала назву MF Growing Together 5 («Massey Ferguson: ростемо разом в найближчі п'ять років»).

«У п'ятирічному плані ми орієнтуємося на зростання наших клієнтів, дилерів і самого бренду Massey Ferguson. Ми разом працюємо і разом ростемо. Запорукою успіху для тих, хто займається сільським господарством, є сміливість інвестувати. Всі ми, від фермерів і дилерів до виробника, формуємо співтовариство зі спільними інтересами. Ця усталена тріада взаємозалежна і майстерно збалансована. У нас все спільне — і труднощі, і успіхи. І кожному з нас для стійкості і процвітання бізнесу необхідна висока рентабельність інвестицій», — пояснив пан Лотте.

За його словами, ми живемо в нестабільному світі, особливостями якого є мінлива геополітична обстановка і кардинальні зміни цін на товари, що безпосередньо впливає на доходи і інвестиції сільгоспвиробників. Однак довгострокові тенденції розвитку сільського господарства залишаються позитивними.

Massey Ferguson має уявлення про вимоги нового покоління фермерів, тому місія бренду полягає в надійному партнерстві та наданні зрозумілих рішень, які відповідають потребам їх бізнесу.

«Нова стратегія MF Growing Together 5 створена на основі п'яти принципово нових ключових дій. До них відносяться перетворення наших цифрових процесів, істотне підвищення якості дилерської мережі Massey Ferguson, ретельне глобальне планування продуктів, строгий контроль над витратами і точне позиціонування бренду і, найголовніше, загальна концентрація на клієнті. Це ключова особливість стратегії. У всіх сферах — від створення нової продукції та інжинірингу до наших заводів, внутрішніх процесів, комунікацій та корпоративної культури — клієнт знаходиться в центрі всієї нашої діяльності», — говорить Лотте.

За його словами, бренд планує стабільний наступ, який передбачає щорічний випуск нової продукції протягом періоду до 2021 року.

«Наша стратегія MF Growing Together 5 розроблена для створення додаткової цінності. Під цим я маю на увазі цінність для всіх учасників процесу — клієнтів, дилерів і виробника — щоб всі ми могли отримувати користь від високої і стійкої віддачі наших інвестицій. Саме так виглядає ведення сільського господарства разом з Massey Ferguson», — підсумував Лотте.