4 серпня 2017, 16:22, Сільгосптехніка

Перший 1000-й Fendt від Агроспейс придбала агрофірма з Дніпропетровщини

Представники офіційного дистриб'ютора бренду Fendt— компанії «Агроспейс» та корпорації AGCO 29 липня урочисто вручили ключі від новенького Fendt 1038 Vario директору підприємства «Дружба» Івану Копичаю в с. Орли Дніпропетровської області, пише Traktorist.ua.

«Раніше ми працювали з технікою іншого бренду. Але ми не боїмося експериментувати, проводити модернізацію, так як найголовніше в роботі аграрія — встигнути вкластися в агротехнологічні терміни, в полі кожна хвилина дорога. Почали співпрацювати з компанією «Агроспейс», зупинилися на бренді Fendt, так як для нас важлива надійність техніки, її технологічність, економічність, висока продуктивність. А коли ще створені комфортні умови для тракториста — це взагалі чудово, адже продуктивність його роботи буде вище», — розповів Іван Копичай.

Він додав, що нова модель трактора Fendt 1038 Vario потужніша, ніж трактори, що працюють сьогодні в його підприємстві. Він більш продуктивний і економічний. При цьому менше ущільнює ґрунт під час проведення польових робіт, а це позитивно впливає на врожайність. Ще одним важливим аргументом для господарства є оперативність і професіоналізм сервісного обслуговування.

«Це найбільш високотехнологічний виробник сільськогосподарської техніки. Техніку Fendt високо цінують у світі: з нею працюють фермери більш ніж з 100 країн, включаючи Західну, Центральну, Східну Європу, країни Північної Америки, Азії, Австралії, Японії та Африку», — розповів на урочистому врученні ключів від Fendt 1038 Vario менеджер з розвитку бізнесу Fendt корпорації AGCO Олексій Копилов.

Трактор Fendt 1038 Vario оснащений 6-циліндровим двигуном MAN об'ємом 12,4 л та потужністю 396 к.с. Трактор обладнаний системою повного незалежного приводу.

На відміну від стандартних систем повного приводу, які мають фіксований розподіл крутного моменту між передньою і задньою віссю, безступінчаста трансмісія Fendt VarioDrive розподіляє крутний момент від двигуна на передній і задній міст незалежно один від одного.

А це означає, що з будь-яким видом сільськогосподарського знаряддя, при будь-яких операціях — двигун завжди буде працювати на оптимальних обертах з мінімальною витратою палива.

Нагадаємо, ця серія тракторів — абсолютна новинка на ринку України. Її виробництво стартувало у вересні 2016 р., а в 2017 р. 1000-ні трактори Fendt з'явилися на нашому ринку. На даний момент в Україні продано вже три таких трактора.