1 листопада 2017, 12:35, Україна

Зустрічайте новий і потужний Бізон Тех

Один з найбільших дистриб’юторів насіння, засобів захисту рослин та добрив  — компанія «Бізон-Тех» провела ребрендинг.

«Бізон-Тех» з’явився на ринку 10 років тому. Ми стрімко увірвалися в життя українських аграріїв і за короткі строки відвоювали місце на ринку, заслуживши репутацію надійного ділового партнера. Ми досягли тактичної задачі, і вже на п’ятий рік роботи увійшли в Топ-4 дистриб’юторів України. Але при цьому не хочемо стояти на місці і ставимо перед собою стратегічні цілі. Нові цілі з новим брендом », — наголосив Вадим Коверник, власник групи компаній BKW, в яку входить «Бізон-Тех».

Компанія здійснила ребрединг, поставивши перед собою мету виразити енергію та дух компанії, і при цьому зберегти її суть та цінності. Роботу виконала студія Mukovoz Design — українська студія дизайну, яка спеціалізується на аграрному секторі.

«Новий бренд компанії «Бізон-Тех» — це яскравий, сильний, лаконічний знак і потужне шрифтове зображення. Образ бізона ввібрав в себе всі притаманні компанії характеристики: наполегливість, згуртованість, витривалість, енергію, силу і рух. Таким і має бути образ компанії, яка поставила собі мету стати номером один на ринку. Новий логотип стане потужним інструментом в досягненні амбітних цілей компанії», — зазначив керівник студії Михайло Муковоз.

«Змінюється час, змінюємося і ми. Але незмінною залишається наша суть. Натиск, спрага розвитку і чесність по відношенню до партнерів — наші цінності. Це в основі нашої репутації», — зазначив Вадим Коверник.

Також був оновлений сайт компанії bizontech.com.ua, на якому тепер можна знайти всю актуальну інформацію, про продукцію, виробників, цікаві пропозиції та новини компанії.