14 листопада 2017, 17:18, Україна

Платформа Climate Corporation стала доступна в Європі

The Climate Corporation, дочірнє підприємство компанії Monsanto, на провідному світовому ярмарку сільськогосподарської техніки Agritechnica оголосила про початок продажу сільськогосподарської платформи Climate FieldView™ в Європі під час посівної 2018 р. Про це повідомила прес-служба компанії.

Випробування платформи Climate FieldView ™ відбувалися на фермах в Україні, Німеччині та Франції.

Завдяки інноваційним цифровим аналітичним інструментам фермери в цих регіонах Європи зможуть зібрати раніше розрізнені всі необхідні дані на одній платформі, а також отримуватимуть цінні знання та навички, що допоможуть використовувати кожен гектар землі максимально ефективно.

«Революційні цифрові технології допомагають більшості фермерів у світі краще розуміти власні ресурси. Прості у використанні інструменти підвищують ефективність діяльності за рахунок отриманих даних. Фермери з усього світу вбачають неабияку цінність платформи Climate FieldView. А найближчим часом фермери з Європи також зможуть ділитись власними даними: безперешкодно збирати інформацію, швидко її візуалізувати й отримувати індивідуальні аналітичні звіти. Це допоможе оптимізувати агрономічні методи та ухвалювати важливі управлінські рішення, які впливають на стабільність сільськогосподарського виробництва», — сказав виконавчий директор The Climate Corporation Майк Стерн.

Фермери можуть збирати, зберігати та візуалізовувати дані з полів на одній простій цифровій платформі за допомогою пристрою Climate FieldView™ Drive, який легко переносить отримані дані безпосередньо до облікового запису Climate FieldView користувача. Пристрій FieldView Drive сумісний з багатьма типами обладнання в Європі, зокрема з сівалками, обприскувачами та комбайнами.

Платформа Climate FieldView буде доступна в Україні, Німеччині та Франції. Наразі інструмент VitalFields доступний у Німеччині, Польщі, Австрії, Естонії, Румунії та Швейцарії. Система AquaTEK зараз доступна в Італії, Іспанії та Португалії.

Компанія Climate продовжує розширювати свої цифрові технології, щоб допомогти фермерам отримувати доступ до актуальних агрономічних аналітичних даних.

У планах компанії — створити нові рівні даних у своїй програмі для досліджень, що дозволить розробляти нові цінні функції для фермерів на платформі Climate FieldView.