Аграрії обговорили сто дерегуляційних ініціатив

6 листопада 2015 44 0
Аграрії обговорили сто дерегуляційних ініціатив
МінагропродАграрії обговорили сто дерегуляційних ініціатив

Експерти ГО «AgroReformsUA» обговорили із представниками сільськогосподарських асоціацій 100 дерегуляційних ініціатив із реформування аграрної сфери.

Про це повідомив голова ГО «AgroReformsUA» Олег Проценко, пише прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

За його словами, ці ініціативи стали результатом круглих столів, які були проведені у 10 областях України. Під час зустрічі було презентовано пропозиції, надані фермерськими господарствами з різних регіонів щодо регулювання рибної галузі, тваринництва, рослинництва, земельних відносин тощо. Зокрема, йшлося про встановлення податку на землю, як єдиного податку у сільському господарстві, обговорювали питання збереження пільгового режиму оподаткування ПДВ та єдиний податок для агровиробників. Також порушувалися питання посилення боротьби з браконьєрством.

«Наступні засідання будуть тематичними, присвячені кожному окремому блоку питань. Це дозволить більш глибоко та фахово розглянути існуючі проблеми та напрацювати шляхи їх вирішення», — зазначив модератор зустрічі Дмитро Сімашко.

Виконано за допомогою Disqus