Vitagro Partner дарує ЗЗР при купівлі насіння ріпаку Semelita

3 липня 2020 45 0
Vitagro Partner дарує ЗЗР при купівлі насіння ріпаку Semelita

Компанія Vitagro Partner пропонує акційну пропозицію «Захист оплачено», в рамках якої при купівлі 12 п.о. одиниць озимого ріпаку ТМ SEMELITA в подарунок аграрій має змогу обрати підходящі засоби захисту. Про це Kurkul.com повідомили у прес-службі компанії

Акційна пропозиція триватиме до 1 серпня 2020 р.

«Вартість сорту суттєво менша ніж гібриду, а це реальна вигода! Ми пропонуємо найкращі сорти, що показали результати не гірші від гібридів, та досягти гарних врожаїв застосувавши технології від нашої компанії. Наша команда дає комплексну пропозицію, як досягти вищих результатів», — зазначив Микола Суек, Керівник відділу R&D компанії Vitagro Partner.

Отримання подарункового набору засобів захисту рослин передбачає придбання 12 п.о. озимого ріпаку ТМ SEMELITA (Кортез та Рескатор).

Згідно з акцією можна обрати:

  • 12 п.о. ріпаку + 10 л гербіциду Гектор;
  • 12п.о. ріпаку + 15 л гербіциду Аделіт;
  • 12п.о. ріпаку + 20 л інсектициду Суфрон.

В компанії зазначили, що за роки вирощування в Україні сорт Кортез забезпечив врожайність на рівні 4,2-4,5 т/га. У свою чергу Рескатор успішно конкурує з найкращими гібридами практично в усіх зонах вирощування. В Україні в різних ґрунтово-кліматичних умов його врожайність коливалась в межах від 3,8 до 4,7 т/га.

Виконано за допомогою Disqus