Аграрії блокуватимуть рух транспорту

28 грудня 2015 83 0
Аграрії України у понеділок зупинять рух по усій країні
FacebookАграрії України у понеділок зупинять рух по усій країні

Проти розкрадання бюджету, обману і політичного шулерства аграрії України у понеділок зупинять рух по усій країні, пише «Вечірня Умань».

Усеукраїнський аграрний страйк, який не захотіли чути політики, переходить у рішучу фазу… Усеукраїнська аграрна рада закликає усіх українців приєднатися, а Президента Петра Порошенка накласти вето на проект закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році» (реєстр. №3688).

З джерел, наближених до керівництва Всеукраїнської аграрної ради, стало відомо, що страйк переходить у рішучу фазу. У зв’язку з останніми подіями, які відбулися у Верховній Раді України при голосуванні за Податковий кодекс, де не було враховано інтересів середнього та малого бізнесу та створені умови для розкрадання державного бюджету, вони закликають аграріїв України вийти на всеукраїнський страйк з перекриттям доріг. Обіцянки Уряду, що пересічні аграрії отримають додаткові доходи при експорті зернових і технічних культур — є свідомим обманом, відшкодування отримають лише великі аграрні холдинги, які наближені до влади.

Виконано за допомогою Disqus