Завод Кобзаренка змінює логотип та проведе оновлення бренду

4 квітня 2024 164 0
Завод Кобзаренка змінює логотип та проведе оновлення бренду

З нагоди 30-річчя із дня заснування компанії український виробник сільгосптехніки «Завод Кобзаренка» змінить свій корпоративний логотип та проведе оновлення бренду. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Як зазначається, новим логотипом завод хоче показати оновлений якісний підхід, не втрачаючи ідентичності бренду. Новий логотип додає впізнаваності на європейському ринку зберігаючи ідентичність в латинському варіанті. В компанії наголосили, що навмисно не вносять англомовних змін до назви в Україні, підкреслюючи: «Ми український виробник!».

«Зміна логотипа — це прагнення об’єднати заводи в один бренд, під одним ім’ям. Зробити «Кобзаренко» — гарантом якості будь-якого виробу, який ми створюємо. Ми пишаємося тим, що наші клієнти та партнери розвиваються разом з нами. Кобзаренко — надійний інструмент в полі усіх аграріїв світу», — розповів Дмитро Кобзаренко, співзасновник та директор «Заводу Кобзаренка».

В компанії також додали, що з огляду на майбутнє «Завод Кобзаренка» залишається відданою своїй місії покращення зв'язків з аграріями та впровадження інновацій, які задовольняють потреби сучасного сільського господарства. Компанія продовжуватиме працювати над розробкою та впровадженням нових продуктів, підтримуючи свою репутацію надійного постачальника техніки європейської якості.

На сьогодні «Кобзаренко» — сімейний бізнес, яким керують діти засновника Анатолія Кобзаренка — Дмитро та Марія. Група компаній має в розпорядженні 4 заводи в 4 містах, понад 40 000 квадратних метрів виробничої площі.

Нагадаємо, «Завод Кобзаренка» на виставці сільськогосподарської техніки AGRITECHNICA 2023 презентував новинки сільгосптехніки, зокрема мобільний розвантажувач/завантажувач вагонів РВМ-180 та тюковіз ПТ-18.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus