Держсекретарем Мінагропроду стала Ульяна Грачова

23 грудня 2016 114 0
Держсекретаря Мінагропроду було обрано із другої спроби
volynnewsДержсекретаря Мінагропроду було обрано із другої спроби

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Уляну Грачову держсекретарем Міністерства аграрної політики і продовольства. Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії в четвер, повідомляє «Економічна правда».

Вона набрала 12,38 балів за результатами тестування, рішення ситуативних завдань і співбесіди.

На даний момент Грачова є заступником начальника управління економічного розвитку та регуляторної політики департаменту з питань фінансового та економічного розвитку — заступника відділу економічного розвитку секретаріату Кабінету Міністрів.

Відомо, що конкурс був проведений повторно в зв'язку з тим, що конкурсна комісія в перший раз не обрала держсекретаря Мінагропроду, так як всі кандидати не набрали необхідної кількості балів.

Також конкурсна комісія мала обрати резервного кандидата, який протягом 1 року мав би право бути призначеним держсекретарем, якби Грачова відмовилася від посади або стався б форс-мажор. Проте, другий кандидат Олександр Галущенко, який пройшов у фінал конкурсу, не набрав достатньої кількості балів, щоб стати резервним кандидатом.

Зазначається, що до призначення держсекретарів їх повноваження виконують заступники міністрів — керівники апаратів, але не довше ніж до 1 січня 2017 р.

Виконано за допомогою Disqus