Аграріям України представили перший FENDT 1000 VARIO

4 квітня 2017 106 0
Fendt 1000 Vario сьогодні представили на підприємстві «АгроЛВ»
kurkul.comFendt 1000 Vario сьогодні представили на підприємстві «АгроЛВ»

Багатообіцяючу новинку для українського ринку сільгосптехніки, високопотужний і продуктивний трактор Fendt 1000 Vario сьогодні представили на підприємстві «АгроЛВ» у Львівській області, пише Traktorist.ua.

Презентацію Fendt 1000 Vario організувала корпорація AGCO разом з дистриб'ютором сільгосптехніки «Цепелін Україна».

Менеджер з розвитку бізнесу Fendt корпорації AGCO Олексій Копилов зазначив, що це перша офіційна демонстрація Fendt 1000 Vario в полях України.

«Ми демонструємо трактор, дозволяючи господарствам використовувати будь-яке причіпне обладнання, яке вони мають, залишаючи трактор в розпорядженні господарства на 4-5 днів. Це дозволяє кожному з працівників господарства відповісти для себе на всі запитання щодо нової моделі. До кінця року ми плануємо досягти результату в 6000 демонстраційних мотогодин на чотирьох тракторах. Наступна демонстрація Fendt 1000 Vario пройде в Миколаєві», — повідомив Олексій Копилов.

Відзначимо, що колісні трактори Fendt 1000 Vario — це перші в світі трактори загального призначення з універсальним двигуном з низькими обертами Fendt ProDrive і технологією Fendt VarioDrive. Серія тракторів 1000 Vario представлена ​​в 4 модельних виконаннях з потужністю 380 к.с, 420 к.с, 460 к.с і 500 к.с.

Система ProDrive забезпечує максимальну потужність двигуна на більш низьких обертах, що разом із безступінчатою коробкою передач Vario Drive дозволяє рухатися по трасі зі швидкістю 60 км/год всього лише на 1450 об/хв, а зі швидкістю 40 км/год і зовсім — 950 об/хв. Це суттєво економить паливо при експлуатації. Покращена система VarioGrip Pro допоможе в польових умовах, адже підкачка шин на 1 атмосферу становить всього 30 сек.

Управління коробкою передач Vario Drive, працює відповідно до принципу гідромеханічного поділу. Вона має гідравлічний насос і два незалежних гідромотора, які надають руху передню і задню вісь, що дозволяє управляти переднім і заднім мостом незалежно.

Нагадаємо, що офіційних дистриб'юторів Fendt 1000 Vario в Україні п'ять: «Цепелін Україна», «АБА Астра», «Агроспейс», «Агроструктура», «Волинська фондова компанія».

Виконано за допомогою Disqus