Обсяги світового ринку точного землеробства у 2025 р. сягнуть €4,5 млрд (ОПИТУВАННЯ)

5 червня 2017 83 0
Географічні інформаційні системи будуть в основі точного землеробства
gis-lab.infoГеографічні інформаційні системи будуть в основі точного землеробства

До 2025 р. світовий ринок точного землеробства досягне $ 43,4 млрд, пише сайт Research and Markets.

Така методика дозволяє підвищити ефективність фермерства і інших технологій. Крім того, точне землеробство забезпечує збалансоване управління ресурсами для підвищення продуктивності продуктів харчування.

Серед головних перспективних технологій — точне землеробство, пов'язане з управлінням поживними речовинами, культурами, грунтами, водами і іншими факторами навколишнього середовища. Точне землеробство передбачає використання географічної інформаційної системи (ГІС), системи глобального позиціонування (GPS) та дистанційного зондування для збору важливої інформації щодо посадки, підживлення рослин і збирання врожаю.

«Фермери будуть все активніше застосовувати технології для регулювання посівів на конкретних ділянках, дистанційне зондування для збору інформації щодо посадки, підживлення сільськогосподарських культур і збору врожаю. Технології для фермерів обов'язково будуть орієнтуватися на глобальні зміни погоди», — ідеться в повідомленні.

Точне землеробство дозволяє фермерам підвищити врожайність з мінімальними затратами завдяки прогнозуванню погоди і моніторингу погодних умов у режимі реального часу за допомогою мобільних телефонів. Зростаюче проникнення телематичних технологій також очікується дасть можливість розвитку сільгоспвиробництва протягом прогнозованого періоду. Технологія телематики надає інформацію про використання палива, місцезнаходження та швидкості машини, підвищенні ефективності і прибутковості.

Провідні гравці на ринку включають AGCO Corporation, AG Leader Technology, Agjunction Inc., Deere & Company і Trimble Inc.

Придбання й сервісне обслуговування продуктів для точного землеробства будуть стратегіями, прийняті компаніями, щоб зберегти і зміцнити позиції в промисловості.

Виконано за допомогою Disqus