Лозівські машини розпочали демо-покази сільгосптехніки

19 липня 2017 65 0
Борона-лущильник «Дукат-8» в агрегатуванні із трактором Fendt
lozovamachinery.comБорона-лущильник «Дукат-8» в агрегатуванні із трактором Fendt

Український виробник сільгосптехінки «Лозівські машини» 7 та 12 липня провів перші демо-покази своєї техніки для сумських підрозділів агропромислового холдингу України ПАТ «Миронівський хлібопродукт» (МХП). 

Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

7 липня «Лозівські машини» представили в роботі свою новинку — ротаційну борону «Динар» шириною захвату 6,4 м, демонстрація проходила на полях агрохолдингу в с. Пустовійтівка і здійснювалася по міжряддю кукурудзяного поля.

12 липня «Лозівські машини» продемонстрували в роботі енергоефективну дискову борону-лущильник «Дукат-8». Агрегат шириною захвату 8,25 м успішно впорався з лущенням стерні на глибину 8 і 12 см на полях після збирання гороху. Інженери агропромхолдингу зацікавилися дискатором та залишили його для додаткових випробувань.

Крім того, для керівників різних підрозділів ПАТ «МХП» і фермерів з Сумської області інженер із застосування сільгосптехніки Сергій Булов провів семінар-презентацію всієї лінійки ґрунтообробної та посівної агротехніки «Лозівських машин».

Оцінити роботу продукції «Лозівські машини» сьогодні може кожен аграрій, замовивши безкоштовний демонстраційний показ техніки. 

Читати по темі: Лозівські машини поїхали на південь України з демотуром

Виконано за допомогою Disqus