Жовтневий цукрозавод на Сумщині запрацює вже в серпні

22 липня 2017 576 0
Будівля Жовтневого цукрозаводу на Сумщині
rama.com.uaБудівля Жовтневого цукрозаводу на Сумщині

Жовтневий цукровий завод в с. Миколаївка Білопільського району на Сумщині планують запустити вже в серпні 2017 р., пише «Панорама».

Про це розповів сумський бізнесмен, меценат, співзасновник ТОВ «УК.АЗ.Дружба», почесний консул Азербайджанської Республіки в Україні Афган Салманов.

Така українсько-азербайджанська співпраця дозволила запустити після чотирьох років простою єдиний, що залишився в Сумській області, цукровий завод.

«Ми вже давно працюємо в Сумській області. Чотири роки цей завод простоював, і ми робили все можливе, щоб відновити виробництво цього продукту. І я дуже радий повідомити, що з травня цього року наше підприємство працює. Більше 250 жителів довколишніх сіл уже забезпечені роботою, а в розпал сезону з вересня ми приймемо на роботу ще 300 осіб», — сказав  Афган Салманов.

За його словами, протягом років так званого простою бізнесмени вкладали в розвиток підприємства, модернізували цехи і розвивали логістику.

«Сьогодні ми змогли укомплектувати виробництво кращим обладнанням і готові запустити завод. Було важко, але, коли вкладені зусилля приносять результат, це приємно. Сумщина зможе відчути це вже цієї осені, коли на прилавках з'явиться свій якісний цукор», — запевнив бізнесмен.

Виконано за допомогою Disqus