JCB представив новий навантажувач для українського ринку на Агро Весні 2018

22 лютого 2018 101 0
Телескопічний навантажувач JCB 541-70 Agri Pro на АгроВесна-2018
Телескопічний навантажувач JCB 541-70 Agri Pro на АгроВесна-2018

Компанія JCB презентувала новинку для українського ринку — телескопічний навантажувач 541-70 Agri Pro на виставці Агро Весна 2018. Про це в коментарі Traktorist.ua повідомив бізнес-менеджер по сільськогосподарській техніці JCB у країнах СНД Семен Костін.

За словами Семена Костіна, JCB 541-70 Agri Pro — це перший в світі телескопічний навантажувач, який оснащується гібридною трансмісією JCB DualTech VT, що поєднує в собі переваги гідромеханічної і гідростатичної.

«Гідростат забезпечує реактивність руху, точність управління, високу продуктивність, а на перегонах та транспортних роботах перемикається в гідромеханічний режим, тобто трансмісія забезпечує економічність і можливість переміщати за собою причепи з збільшеною масою», — розповідає Семен Костін.

Він додав, що даний навантажувач — це професіональний інструмент для агропідприємств промислового масштабу, тобто його можуть використовувати як і фермери під 1000 га так і агрохолдинги.

«Вперше 541-70 Agri Pro був представлений світу в квітні 2016 року для ринку Великобританії, до цього машина пройшла 6 років випробувань і розробок. Тому машина перевірена і вже 2 роки продається в Західній Європі, тому розраховуємо на інтерес аграріїв українського ринку», – додає Семен Костін.

Дана машина має продуктивність практично на половину вищу за попередні покоління навантажувачів.

Виконано за допомогою Disqus