Аграрний фонд презентував свою продукцію на Сорочинському ярмарку

23 серпня 2018 106 0
Аграрний фонд презентував свою продукцію на Сорочинському ярмарку
facebook.com/agrofond.gov.ua

ПАТ «Аграрний фонд» взяв участь у двадцятому Сорочинському ярмарку на Полтавщині. Товариство представило борошно та гречку власної торговельної марки, повідомила прес-служба компанії.

Відвідувачі ярмарку мали змогу ознайомитись з продукцією фонду, зробити фото напам'ять, взяти участь в розіграші призів, а також скуштувати кондитерські вироби, виготовлені з борошна Аграрного фонду.

«Цьогорічний Сорочинський ярмарок — це ще одна можливість познайомити українців з торговельною маркою ПАТ «Аграрний фонд». Основне завдання нашого Товариства — розвиток сільського виробництва в Україні та підтримка наших вітчизняних сільгоспвиробників. Сподіваюсь що нашим покупцям сподобаються не лише наші приємні ціни, а й висока якість наших продуктів», — зазначив виконавчий директор ПАТ «Аграрний фонд» Микола Зубарєв.

«Наша мета наша на Сорочинському ярмарку: презентувати Аграрний фонд — одного з найбільших розпорядників борона в Україні. Ми плануємо донести нашу продукцію з лану до столу кожного українця, дійти до всіх українських міст та містечок»,— додав Начальник відділу по роботі в Харківській області ПАТ «Аграрний фонд» Олег Клубук.

Виконано за допомогою Disqus