Ціни на сільгоспкультури стабілізувались — огляд цін за тиждень з 24 по 28 грудня

28 грудня 2018 589 0
Огляд цін за тиждень з 24 по 28 грудня
Kurkul.comОгляд цін за тиждень з 24 по 28 грудня

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури знаходяться у Одеській та Миколаївській областях. Дані надані ресурсом Zernotorg.ua.

Ціна на пшеницю 2 класу знизилась з вівторка в портах Одеської області. У порту Миколаївщини — збільшилась з середи. Далі на тижні ціни на зернову залишались стабільними.

Вартість пшениці фуражної зменшилась у портах Одещини 25 грудня і далі впродовж тижня не змінювалась. У порту Миколаївської області — зросла з середи і трималась до кінця тижня.

Кукурудза знизилась у ціні у портах Одеської області у вівторок та не змінювалась до сьогодні. У порту Миколаївщини — зросла з 25 грудня і також демонструвала стабільність.

Ціна на ячмінь у портах Одещини та Миколаївщини майже не змінювалась впродовж тижня.

Соняшник у портах Одеської області майже не змінювався у ціні протягом тижня, а у порту Миколаївської області — подорожчав у вівторок.

Вартість ріпаку залишалась незмінною з 24 по 28 грудня у портах Одещини та Миколаївщини.

Ціна на сою демонструвала стабільність у порту Миколаївської області. У портах Одеської — знизилась у вівторок і трималась до 28 грудня.

Виконано за допомогою Disqus