Найбільші агрокомпанії розкажуть про агроосвіту школярам

14 лютого 2019 58 0
Найбільші агрокомпанії розкажуть про агроосвіту школярам

Центр «Розвиток КСВ» спільно з компаніями «АСТАРТА-КИЇВ», «Монсанто-Україна», «Сварог Вест Груп», «Сингента» та «Харвіст Холдінг» розробили унікальний буклет «Твоє майбутнє у в аграрній сфері».

Публікація створена в рамках освітнього проекту «Карта професій», щоб допомогти учням та студентам зорієнтуватися у виборі майбутньої професії, зрозуміти особливості аграрної сфери та побачити перспективи кар’єрної реалізації у цій галузі.

В основі буклету лежать практичні поради та матеріали від провідних українських компаній, а що найцікавіше — реальні історії фахівців, що побудували кар’єру в аграрній сфері.

Буклети поширюватимуться серед закладів загальної середньої освіти, що є учасниками спільноти «Кар’єра мрії», для використання у 5-10 класах під час розроблених Центром «Розвиток КСВ» курсів «Бесіди про кар’єру», що отримали гриф МОН. Розповсюдження освітнього проекту «Карта професій» планується з вересня 2019 р. на всі заклади загальної середньої освіти в Україні.

А також ними вже сьогодні можна користуватися у відкритому доступі.

«Аграрний сектор входить до ТОП-3 експортних секторів України. Але зазвичай, це не дуже популярна професія серед школярів, особливо для школярів в містах. Тому цією картою професій в аграрній сфері ми хотіли розбити стереотипи про нецікавість професій та показати інновації і те, чого можна досягти, працюючи в цьому секторі. Приємно, що 5 великих агрохолдингів об'єднались задля вирішення цієї проблеми», — зазначає Голова правління Центру «Розвиток КСВ» Марина Саприкіна.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою