Для фермерів анонсували нову програму моніторингу земельних угідь

8 квітня 2019 239 0
Для фермерів анонсували нову програму моніторингу земельних угідь
АгроЮг

Розробники Earth Observing System (EOS) анонсували новий програмний продукт, який дозволяє моніторити земельні угіддя та їхній стан завдяки аналізу даних супутників, комбінуючи їх разом з даними «з поля». Про це повідомляє АгроЮг.

Розробники відмічають, що програма поєднує передові алгоритми аналізу полів за допомогою індексів рослинності, а також історичних даних. EOS Crop Monitoring інструмент проводить постійне оновлення метеорологічної інформації з раннім прогнозом погоди, який враховує опади, температуру повітря, вологість, швидкість вітру, а також глибину снігу.

«EOS Crop Monitoring Tool дозволить контролювати будь-які зміни в полях і проводити онлайн-моніторинг насадження нових культур та їхнього дозрівання. З ним фермери можуть оптимізувати свою роботу та витрати на утримання полів, а також визначити ключові напрямки для розвитку», — зазначив директор з продажів Earth Observing System Олександр Сакаль.

Тож завдяки програмі фермери заздалегідь будуть дізнаватись про критичні погодні умови, які можуть загрожувати культурам.

Отримувати вичерпну інформацію про стан полів та погодні умови можна у будь-якій точці світу 24/7. Усі дані попередньо обробляються і отримують радіометричну та атмосферну корекцію, користувач буде отримувати супутникову аналітику найкращого ґатунку.

Виконано за допомогою Disqus