Мед-суфле з Херсонщини може підкорити європейський ринок

23 травня 2019 174 0
Мед-суфле з Херсонщини може підкорити європейський ринок
agro-yug.com.ua

Фермерське господарство «Таврійський пасічник» зможе постачати унікальний мед-суфле на європейські ринки. Повідомляє agro-yug.com.ua.

Представники литовської делегації під час проведення семінару «Укріплення партнерства з бізнесом для досягнення цілей ООН в області сталого розвитку», який відбувся в Херсонській ОДА, заявили, що готові завести на європейський ринок медову продукцію херсонського господарства.

Керівник проектів ВАТ «Промо» Гінтарас Нашленас високо оцінив український мед-суфле. Він зазначив, що херсонське виробництво пішло далі, ніж створення стандартних міксів.

Окрім звичних доданків, херсонський мед-суфле виробляється з шоколадним смаком, з ківі та іншими незвичайними наповнювачами. Така крафтова продукція, що виробляється з натуральних інгредієнтів, зацікавила литовця.

«Ми готові все це заводити на європейський ринок та продавати. Учасники семінару відмітили, що даний приклад чудово демонструє необхідність та користь спільних зустрічей, що допомагають зав’язувати та поглиблювати економічні та культурні зв’язки Херсонщини з європейськими країнами», — сказав під час зустрічі Гінтарас Нашленас.

Нагадаємо, єдина на Херсонщинні племінна пасіка запустила виробництво унікального медового продукту — мед-суфле. 

Виконано за допомогою Disqus