31 травня 2019, 12:08, Агрохімія

BASF представила інноваційний фунгіцид на Дні саду на Вінниччині

Компанія BASF на Дні саду, організованому на базі ТОВ «Обрій» представила українським садівникам інноваційний фунгіцид Серкадіс® Плюс. Препарат забезпечує довготривалий захист садових насаджень від парші та борошнистої роси. Про це повідомляє Kurkul.com.

Читати за темою: Переваги новинок від BASF, із якими аграрії завжди в плюсі 

Цього року через погодні умови вітчизняні аграрії не завжди мали змогу вчасно подбати про необхідний захист садових насаджень. В таких умовах надзвичайно важливим є забезпечення довготривалого захисту. Разом з тим, такі препарати повинні відповідати екологічним нормам, не нести загрози для комах, що важливо під час фази запилення, та щоб вирощена продукція відповідала високим вимогам до якості.

У ході презентації Серкадіс® Плюс, технічний менеджер по спецкультурах Центральної Європи компанії BASF Разван Бок наголосив на значній тривалості дії препарату та його високій профілактичній та лікувальній ефективності навіть за складних погодних умов.

«Я б рекомендував застосовувати Серкадіс® Плюс у найскладніших умовах. У такому випадку він проявить себе якнайкраще та дозволить пересвідчитись у його ефективності», — запевнив Разван Бок

Він додав, що окрім вищезазначених переваг, новий продукт компанії BASF має вбудований антирезистентий інструмент та є хорошим партнером для бакових сумішей. Крім того, він є абсолютно безпечним для бджіл.

Рекомендована норма внесення препарату — 1 л/га, проте вона може змінюватися залежно від хвороб та погодних умов