В господарстві з Чернігівщини запровадили сортування вторсировини з полів

28 січня 2020 398 0
Катерина Мороз, директорка Чернігівського підрозділу холдингу компанії «Агро-Регіон»
Kurkul.comКатерина Мороз, директорка Чернігівського підрозділу холдингу компанії «Агро-Регіон»

В Чернігівському підрозділі холдингу компанії «Агро-Регіон» запровадили сортування сміття з полів. Про це розповіла директорка підрозділу Катерина Мороз в новому спільному проекті компанії «Лімагрейн Україна» та сайту Kurkul.com«Жінка в агро — до щастя».

«Ми виїжджаємо в поля і бачимо все, що туди возять зараз. Раніше, мабуть, такого не було. Зараз це повальне явище — сміття на полі. Скрізь вітер розносить... Вирішили якось боротися з цією проблемою. Знайшли підприємця з Ніжинського району, який забирає вторсировину на переробку, а з пластику виготовляє тротуарну плитку», — розповіла Катерина Мороз.

Вона зазначила, що контейнери для збору вторинної сировини зварили самостійно. А також постійно проводять роз'яснювальну роботу серед сільських жителів та співробітників про важливість сортування вторинної сировини.

Виручені кошти від вторсировини, зібраної на тракторному дворі, йдуть на потреби співробітників.

«Кошти за скло та пластик, що зібрані по селах, віддаємо громаді в рамках соціального проекту. Найкраща робота — коли маєш змогу помічати красу природи», — зазначила Катерина Мороз.

Виконано за допомогою Disqus