Синоптики попереджають про ускладнення погодних умов

4 лютого 2020 187 0
Синоптики попереджають про ускладнення погодних умов
Kurkul.com

Завтра, 5-го лютого очікується зниження температури, погіршення та ускладнення погодних умов на всій території України. Про це повідомляє сервіс агропогоди «Метео Фарм».

Прогнозуються опади, місцями значні, переважно у вигляді дощу та мокрого снігу. Налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледиця, хуртовина. Поривчастий вітер північного, північно-східного напрямків до 20 м/с.

Вночі та вдень погіршення видимості під час опадів. Нічні температури опустяться до -5 °С, в Закарпатській та Львівській областях до -8 °С. Денні температури в Східних, Центральних та Західних областях коливатимуться в межах від 0 до +7 °С. На Півночі від  -2 до +3 °С. В Південних областях +3…+11 °С.

Ускладнення погодних умов 5-го лютого відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на дорогах та вулицях.

«6-го лютого очікується подальше зниження температури. У нічний час температура мінімально опуститься до -11 °С. Денні температури коливатимуться від -3 °С до +5 °С.  Значні опади та ускладнення погодних умов продовжить панувати на території  Східних та Південних областях, на решті території опади але вже не в таких значних масштабах», — зазначили у «Метео Фарм».

Виконано за допомогою Disqus