Парламент відправив у відставку Олексія Гончарука

4 березня 2020 138 0
Парламент відправив у відставку Олексія Гончарука
Kurkul.com

Сьогодні парламент відправив 353 голосами у відставку Кабінет міністрів Олексія Гончарука. Про це повідомляє АgroРolit.com.

У новий КМУ піде частина в.о. з команди Олексія Гончарука. Їх призначать після консультацій, які триватимуть від двох до трьох тижнів.

Від запропонованих посад у новому КМУ під керівництвом Дениса Шмигаля відмовилися 6 кандидатів. Серед них – міністр економіки Тимофій Милованов.

«На внутрішньополітчному полі існуючому уряду затісно. Вони не можуть працювати спільно. Вчора до ВР надійшла заява від Олексія Гончарука про відставку. Прошу депутатів про рішення», – сказав у Раді президент України Володимир Зеленський.

Олексій Гончарук, виступаючи на трибуні заявив, що 6 місяців дуже короткий термін для оцінки будь-якого уряду

«Шість місяців дуже короткий термін для оцінки будь-якого уряду. Але я впевнений, що українці відчувають нашу роботу у знижених платіжках за газ. Я в цьому уряді як раб. Тут нема межі корупції і ми з нею боролися. Наш уряд змінив управління на багатьох компаній. На Артемсолі та інших. 6 місяців — це дуже короткий строк для будь-якого уряду», — виступаючи на трибуні Ради заявивив Олексій Гончарук.

Виконано за допомогою Disqus