Бізон-Тех спільно з ОТП Банк запустили програму з авалювання векселів під 1%

10 березня 2020 59 0
Бізон-Тех спільно з ОТП Банк запустили програму з авалювання векселів під 1%
Kurkul.com

У поточному році фахівці «Бізон-Тех» впровадили спільну програму з «ОТП Банком», за умовами якої вартість авалювання векселя для аграріїв буде коштувати 1% від суми векселя. Про це йдеться у матеріалі на Latifundist.com.

«Продукт авалювання векселів у нас був завжди. Але цю партнерську програму з «Бізон-Тех» ми запустили в цьому році якраз до сезону польових робіт. Ця партнерська програма, на нашу думку, націлена на успіх. З одного боку, у нас є ефективний банківський продукт. З боку дистриб'ютора є широкий асортимент необхідної для аграріїв продукції. Таким чином, ми робимо ко-брендовий продукт — «Бізон-Тех» + «ОТП Банк». І ми розраховуємо на максимальний результат», — зазначаив директор «ОТП АгроФабрики» Іван Єрко.

У матеріалі зазначається, що партнерська програма відрізняється від подібних в інших банках.

«Стандартні умови з авалювання векселя складаються з 3-4% річних і разових комісій при оформленні векселя, а це додатково 0,3%-1% від суми векселя. Ми пропонуємо ціну, якої немає на ринку, — це 1% від суми векселя. Всі інші витрати, пов'язані з оформленням векселя, а також річну відсоткову ставку, ми беремо на себе», — додав директор департаменту із роботи з фінансовими установами «Бізон-Тех» Віталій Дмитрієв.

Серед переваг партнерської програми:

  • прив’язка до гривні (таким чином аграрій нівелює валютні ризики);
  • спрощений пакет документів (лише анкета позичальника і звітність);
  • попереднє рішення протягом одного дня;
  • спрощена система для клієнта (змінена кредитна заявка та зменшено кількість членів кредитного комітету, сам комітет став заочним);
  • фінансування під заставу аграрних розписок.

«Ми перед собою не ставили завдання залучити векселів на конкретну суму. Ми хочемо показати клієнтам, що це дійсно ефективний і робочий інструмент, що дозволяє сільгоспвиробникам не обмежувати асортимент продукції, за яку можна розрахуватися векселем. Ми як дистриб'ютори компенсуємо витрати з оформлення векселя і річну відсоткову ставку. Клієнту нічого не потрібно, крім як прийти в банк з мінімальним пакетом документів і оплатити лише 1% від суми векселя. Такої унікальної пропозиції від дистриб'ютора на ринку немає», — підсумував Віталій Дмитрієв.

Виконано за допомогою Disqus