В Україні запущено сервіс дистанційної купівлі газу та електроенергії для бізнесу

6 квітня 2020 651 0
В Україні запущено сервіс дистанційної купівлі газу та електроенергії для бізнесу
Kurkul.com

Закупівлі енергоносіїв довгий час залишалися сферою, забутою технологічним прогресом. Тільки паперовий документообіг, черги і хардкор. Наприкінці березня для бізнесу запущено сервіс дистанційної покупки газу та електроенергії MegaWatt. Про це Kurkul.com повідомили в компанії.

Вперше підприємці зможуть оформляти постачання газу та електроенергії повністю онлайн. За 5 хвилин українці зможуть оформити і підписати всі документи для підключення енергоносіїв до будь-якого комерційного об'єкту. Оформляти покупку, заповнювати ліміти, отримувати і підписувати акти — все повністю онлайн, без паперових копій, відвідувань відділень і зустрічей з менеджерами.

У центрі роботи сервісу знаходиться унікальне для України технічне рішення, яке дозволяє підписувати за допомогою ЕЦП необхідні документи з усіма контрагентами дистанційно протягом декількох секунд.

У сервісі MegaWatt передбачено особистий простір для енергоефективності — онлайн-кабінет підприємства. Користувачі в ньому зможуть планувати витрати на енергоресурси, контролювати споживання і бачити статус виплат.

«Мене завжди дивували ціни та кількість бюрократії для підприємців, коли мова йшла про покупки газу і електрики. Ключові для будь-якого бізнесу ресурси не можна було купити просто, як всі ми звикли зі звичайними побутовими товарами або комунальними платежами. Ми з братом Олександром, користуючись нашим досвідом в енергетиці, взялися виправити цю несправедливість. У результаті отримали повністю автоматизований сервіс, який не тільки спрощує весь процес, але й робить газ і електрику для українців дешевшими», — розповів директор MEGAWATT Костянтин Башкаленко.

Наразі оголошено набір тестової групи підприємців, які отримають доступ до сервісу MegaWatt та особливі умови на період фінального бета-тестування.

Довідково. Сервіс MegaWatt створений на базі продавця газу та електроенергії NextTrade, який входить в топ найбільших гравців на українському енергоринку. Компанія NextTrade працює з 2016 р. Займається реалізацією українського та європейського природного газу, а також електроенергії. 

Серед постачальників компанії — ERU, DTEK і Burisma. 

Сервіс MegaWatt спеціалізується на поставках природного газу та електроенергії для малого та середнього бізнесу.

 

Виконано за допомогою Disqus