15 грудня 2015, 14:45, Цукор

Генпрокуратура не вилучала цукор у Аграрного Фонду

«Аграрний фонд» спростовує інформацію Генпрокуратури про вилучення цукру, про це повідомляє прес-служба фонду.

Керівництво «Аграрного фонду» заперечує інформацію, яку розповсюдила Генеральна прокуратура України про вилучення 30 тис. тонн цукру.

«Після заяви прокурора про вилучення 30 тис. т цукру зі складів в Черкаській області наші співробітники поїхали на місце подій і з’ясували, що ніякого вилучення не відбулося. Переміщення цукру-піску не було, склади стоять запечатані під охороною Державної служби охорони. Отже, інформація, надана ГПУ, – не відповідає дійсності», — заявив в.о. генерального директора «Аграрного фонду» Олег Липовий.

Читати по темі: Генпрокуратура вилучила 30 тис. т цукру Аграрного фонду

За словами керівника підприємства, протягом останнього місяця «Аграрний фонд» звернувся до керівників правоохоронних структур країни з вимогою захистити від розкрадання державне майно – цукор Аграрного фонду. Згідно з ухвалою Печерського суду м. Києва, 9 грудня 2015 року мали відбутися слідчі дії і інвентаризація цукру шляхом його переміщення.

Олег Липовий нагадав, що в той момент, коли мали розпочатися слідчі дії, Генеральна прокуратура відкликала разом з документами старшого слідчого Національної поліції України Тетяну Колотигіну, яка мала проводити слідчі дії.