В Україні встановлено верстат для механообробки спецтехніки

30 вересня 2020 61 0
В Україні встановлено верстат для механообробки спецтехніки
traktorist.ua

В Україні встановили надточний верстат Rottler EM105H для механообробки та відновлення деталей спецтехніки. Про це повідомляє пресслужба компанії «Цеппелін Україна», пише Тraktorist.ua.

Зазначається, що верстат Rottler EM105H дасть змогу забезпечити швидку та якісну механічну обробку базових корпусних деталей та двигунів розміром до 20 циліндрів, які використовуються в машинах для землерийних робіт у гірничій, будівельній, сільськогосподарській промисловості, енергетичних галузях та на промислових судах. 

Верстат з числовим програмним управлінням в автоматичному режимі забезпечує розточку блоків циліндрів, шліфування поверхонь, контурне фрезерування та обробку співвісних отворів. 

«Унікальною особливістю верстата є його висока точність позиціонування робочих інструментів та універсальність, яка дозволяє за одну установку провести весь комплекс вимірювальних, розточних та шліфувальних робіт з дотриманням допусків та стандартів САТ. Це зменшує на дві третини витрату часу на механічну обробку та прискорює ремонт двигуна, що, в свою чергу, дозволяє повністю відновити заводські характеристики двигуна та швидше запустити машину в роботу, а також зменшувати час вимушеного простою під час ремонту», — зазначається у повідомленні виробника.

Виконано за допомогою Disqus