На Сумщині горіли два кукурудзяні поля

8 жовтня 2020 102 0

У вівторок, 6 жовтня, рятувальники двічі ліквідували загоряння на полях з кукурудзою у Сумській області. Повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Сумській області.

Зазначається, що о 12:24 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про загоряння поля поблизу с. Миколаївка, Роменського району. Про пожежу повідомили працівники місцевого агропідприємтсва, які побачили дим на полі.

«По прибуттю було встановлено, що горить кукурудза на полі, а площа пройдена вогнем становить до 10,5 га. Для безперебійної роботи пожежно-рятувальних підрозділів автоцистерни дозаправляли від тракторів з бочками місцевих агропідприємств. О 13:14 загоряння локалізували, а о 13:29 — витративши на гасіння до 12 тонн води, повністю ліквідували», — йдеться в повідомленні.

Того ж дня, о 14:21 надійшов виклик про загоряння поля неподалік від смт Липова Долина. Прибувши на місце вогнеборці встановили, що горить  суха рослинність та поле з кукурудзою на площі до 8 га. Для безперебійної подачі води, автоцистерни дозаправляли від водонапірної башти, яка знаходилася на відстані до 1 км від осередку горіння.

Читати за темою: На Луганщині вогнем охоплено 10 тисяч гектарів

Виконано за допомогою Disqus