Синоптики прогнозують дощі та тумани

2 листопада 2020 340 0
Синоптики прогнозують дощі та тумани
Kurkul.com

В Україні початок листопада буде дощовим, хмарним та з вранішніми тумани. Про це повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

Так, 2 листопада на Сході пройдуть значні опади, частково дощитиме в північних та центральних областях. Вже 3 листопада циклон накриє західні області. Короткочасні опади передбачаються на Сході та межуючими областями, на решті території без істотних опадів. 5 листопада пройдуть короткочасні опади на Заході. Вітер переважатиме північного напрямку 1- 6 м/с.

«Упродовж 2-8 листопада температури будуть вже не досить комфортними, прохолода та насичене вологою повітря зроблять свою справу. Нічні температури на території України знаходитимуться в межах +1…+9 С°, на Заході коливатимуться від -3 С° морозу до +9 С° тепла», — зазначили у Метео Фарм.

Денна температура повітря в північних, західних та центральних областях складе +6…+13 С°, і лише подекуди на Заході температура максимально підійматиметься до +15 С°. На Сході та Півдні температура досягне позначки +8…+15 С°.

Температура ґрунту на всій території країни знаходитиметься в межах +1 до +10 С°. Найтепліший період тижня буде 4 та 5 листопада.

Виконано за допомогою Disqus