Минулого року Fendt став лідером ринку тракторів у Німеччині та Франції

20 січня 2021 748 0
Минулого року Fendt став лідером ринку тракторів у Німеччині та Франції
Kurkul.com

Бренд Fendt корпорації AGCO став лідером німецького ринку в усіх класах потужності тракторів. Fendt також досяг нового рекорду за часткою ринку серед тракторів від 51 к.с. у Франції. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Попри пандемію COVID-19, ринок тракторів в Німеччині розвивається. У 2019 р. кількість усіх зареєстрованих тракторів склала 28979 од., а у 2020 р. було зареєстровано на 3058 тракторів більше. Таким чином, число зареєстрованих машин склало 32037.

«У 2020 р. кожен п'ятий зареєстрований трактор був Fendt Vario. Збільшення нашим брендом частки ринку на 1,6% у порівнянні з 2019 р. є видатним досягненням німецького відділу продажів Fendt, а також наших дилерів. Без гнучкості й безперервної роботи торгового партнера в особливому для всіх 2020 р., який супроводжувався пандемією коронавірусу, такий приголомшливий результат був би неможливий», — зазначив Андреас Льовель, директор з продажу Fendt у Німеччині.

З новим поколінням Fendt 200 Vario, Fendt 200 V/F/P та Fendt 300 Vario, кожна з яких оснащена новою концепцією управління FendtONE, компанія Fendt представила не менше трьох нових серій в нижчих класах потужності. Це також викликало підвищену цікавість клієнтів.

Fendt досяг нового рекорду в класі 51 к.с. і вище. Тут марка досягла частки ринку у 27,2%, що на 1,7% вище торішнього показника у 25,5%. Відрив від другого місця збільшився на 9,3%.

«2020 рік був дійсно особливим роком для мене. Я не тільки вступив на посаду голови правління AGCO/Fendt, а й в першій половині року глобальна пандемія торкнулася нас як компанію безпосередньо. Через проблеми з поставками компонентів від наших постачальників нам довелося зупинити виробництво тракторів у Марктобердорфі на 5 тижнів. Тільки завдяки самовідданості та зусиллям всієї команди Fendt — від закупівлі до виробництва і продажів — ми змогли надолужити згаяне і, таким чином, забезпечити наших клієнтів. З цієї причини я хотів би також щиро подякувати всім за їх неймовірну відданість справі», — розповів Крістоф Греблінгхофф, голова правління AGCO/Fendt.

Протягом останніх десяти років компанія Fendt постійно збільшувала свою частку ринку. У 2020 р. частка ринку тракторів Fendt потужністю 51 к.с. збільшилася на 1,3%. Десять років тому частка ринку Fendt у Франції становила 8,03%. У категорії спеціальних тракторів бренд навіть є лідером ринку у Франції з часткою ринку 19,4%.

Виконано за допомогою Disqus