Інвестори побудують тепличний комплекс на Миколаївщині

17 червня 2015 87 0
Інвестори побудують тепличний комплекс на Миколаївщині
Sort-vinograd.comІнвестори побудують тепличний комплекс на Миколаївщині

Інвестори готові реалізувати інвестиційний проект – будівництво тепличного комплексу і в Миколаївській області, про це повідомив керівник і власник Уманського тепличного комбінату Микола Гордій, повідомляє прес-служба Миколаївської облдержадміністрації.

На сьогоднішній день, на площі 35,15 га у комбінаті реалізовані новітні розробки та досягнення в галузі вирощування овочів у закритому грунті. Це інноваційна конструкція самої теплиці, що дозволяє підвищити світловий потік більш, ніж на 10% порівняно з теплицями попереднього покоління, а також складна комп'ютеризована система підтримки мікроклімату, і енергозберігаюча технологія використання парникових газів. Крім того, це перша у світі теплиця на світлодіодному освітленні промислового масштабу.

«На прикладі Уманського комбінату я особисто переконався, що українські інвестори готові вкладати в економіку і розвиток перспективного виробництва місцевого рівня. Я сподіваюся на подальшу співпрацю і впевнений, що реалізація цього проекту буде корисна нашому регіону», – прокоментував голова облдержадміністрації Вадим Меріков.

Виконано за допомогою Disqus