На честь 25-річчя Цеппелін Україна розпочинає будівництво нового головного офісу

27 квітня 2021 72 0
На честь 25-річчя Цеппелін Україна розпочинає будівництво нового головного офісу
Цеппелін Україна

З нагоди 25-річчя роботи в Україні компанія «Цеппелін Україна» заклала перший камінь у будівництво нового головного офісу та сервісного центру. Про це Kurkul.com повідомила пресслужба компанії.

«Цього року Цеппелін святкує 25-річчя на ринку України і пишається тим рівнем розвитку, якого вдалося досягнути за ці роки. На території країни функціонує 12 філій, у яких працює понад 600 співробітників, що займаються поставками надсучасної спецтехніки, сервісу, запчастин та технологій», — йдеться у повідомленні.

На честь початку будівництва штаб-квартиру Цеппелін в Україні, 15 квітня 2021 р. було закладено капсулу часу із побажаннями наших партнерів та колег, яку рівно через 25 років відкриють наші послідовники. Також на території буде встановлено монумент, який нагадуватиме про перший камінь, закладений у будівництво.

«Головним завданням сталого розвитку Цеппелін є наміри перетворитися на нейтральну з точки зору викидів СО2 компанію до 2030 р. Тому в проєктуванні нового офісу ми прагнули до максимально ефективного використання природних ресурсів та застосуванні новітніх технологій, які дозволять зменшити шкідливий вплив на довкілля. Будівлі буде обладнано сонячними панелями, опалення постачатимуть теплові насоси, які також буде використано для вентиляції приміщень, щоб заощадити ресурси на кондиціонування — на вікна буде встановлено сонцезахисні жалюзі», — повідомили у компанії.

Також з метою економії водних ресурсів встановлять очисну систему води для можливості її повторного використання в ремонтній майстерні та організують збір і очищення дощової води з масляним сепаратором, що зменшить навантаження на міську каналізаційну систему.  

«Проєкт головного офісу був розроблений австрійськими фахівцями та має на меті створення комфортного та водночас економічного простору для усіх співробітників та наших клієнтів. Площа території, яка підлягає реконструкції, складає 3,7 га, а площа будівель — 6700 м2. Ми сподіваємось, що цей проєкт стане взірцем для інших великих підприємств та гордістю для наших співробітників, адже для керівництва компанії Цеппелін Україна важливим є не лише дбайливе ставлення до ресурсів і захисту довкілля, а й турбота про здоров’я та розвиток своїх фахівців, умов їх праці, корпоративну етику та підвищення рівня обслуговування клієнтів», — підсумували у Цеппелін Україна.

Виконано за допомогою Disqus