В Україні працюють дві італійські машини для видалення плодоніжки у полуниці

15 травня 2021 89 0
В Україні працюють дві італійські машини для видалення плодоніжки у полуниці
Kurkul.com

На підприємстві ТОВ «Завод Смілянська Хлодня» з Черкащини минулого року запрацювали дві інноваційні машини фірми PND Fruit Processing Machinery «Strawberry de-calyx machine DF12/DF24». Основна ціль цих двох установок — видалення плодоніжки у полуниці. Про це інформує Kurkul.com.

Скористатись послугами можуть фермери з усієї України.

Обладнання придбане в Італії, максимальна продуктивність однієї машини 600 штук на хвилину.

Машина була розроблена для скорочення ручної праці, дбайливого поводження з кожною полуницею для запобігання механічних пошкоджень і мінімізації втрат.

«Завдяки новому обладнанню збільшилась якість продукції та автоматизація виробництва. Якість безпосередньо впливає на ціну за якою наш клієнт продає товар кінцевому споживачеві. Автоматизоване виробництво впливає на зовнішній вигляд кожної полуниці — товарний, естетичний вигляд гарантований», — зазначили в компанії.

Минулого року послугами із видалення плодоніжок полуниці скористались 17 аграрних підприємств: приватні фермери та компанії, що займаються переробкою овочів/фруктів (ті хто варять варення, морозять сировину і т.д.

Довідково: ТОВ «Завод Смілянська Хлодня» — найбільше в Україні підприємство, яке надає послуги по IQF-заморозці ягід, фруктів, овочів та овочевих сумішей. Компанія виготовляє заморожений продукт під своєю торговою маркою та для СТМ. Працює на українському ринку та на ринку ЄС.

Виконано за допомогою Disqus