11 серпня 2021, 16:50, Земля

Українські аграрії можуть отримати швидкий аналіз ґрунтів за американськими стандартами

Аналітична лабораторія «Агротест» проводить швидкі дослідження аналізу ґрунтів для стандартного і точного землеробства, рослин і рослинних залишків за стандартами світового рівня. Повідомляє Кurkul.com.

«Більшість компаній на ринку, переправляють матеріал для аналізу в закордонні лабораторії, що затримує процес отримання результатів. В «Агротест» ми здійснюємо аналогічні експертизи, але в Україні, тому можемо надати нашим клієнтам точні аналітичні дані значно швидше», — розповів  директор лабораторії Олег Маслов.

Компанія стала першою в Україні лабораторією, яка бере участь в міжнародній програмі Agricultural Laboratory Proficiency (ALP) та отримала сертифікацію США.

«Згідно з програмою ALP, тричі на рік нам надсилають зразки ґрунту. Ми їх аналізуємо, а результати відправляємо в США. В такий спосіб контролюємо точність проведених досліджень і можемо гарантувати їх якість аграріям. Також, завдяки програмі, ми отримуємо сертифікацію, яка в США вважається знаком якості для клієнтів», — поділився експерт.

Нагадаємо раніше йшлося, що лабораторія Агротест щорічно перевіряє якість і достовірність своїх досліджень.