23 вересня 2021, 11:00, Зерно

Ціни на с/г продукцію — огляд за 23 вересня від Zernotorg.ua

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта          

Станом на 23 вересня в українських портах продовжують дорожчати зернові. Вартість пшениці фуражної зросла до позначок 7 917 грн/т в Миколаївському порту та 7 945 грн/т в портах Одеської обл. Відповідно ціна пшениці 2 класу тепер становить — 8 255 грн/т та 8 313 грн/т. 

Також подорожчала кукурудза та соя, а вартість ячменю не змінились і становить 6 777 грн/т в Миколаївському порту та 6 862 грн/т в портах Одеської обл.

Нагадаємо, нещодавно аналітики повідомили, що зниження ціни нафти, а також позитивний прогноз виробництва зернових у Франції вплинули на зростання експортних цін кукурудзи. Водночас Україна вже експортувала понад 2 млн тонн пшениці у вересні

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.