Проєкт Feodal отримав від європейських інвесторів транш у $250 тисяч

30 грудня 2021 162 0
Проєкт Feodal отримав від європейських інвесторів транш у $250 тисяч
Kurkul.com

Проєкт Feodal отримав перший транш у розмірі $250 тис. із Pre-seed оцінкою понад $1 млн від групи європейських інвесторів. Про це повідомляє Latifundist.com, з посиланням на пресслужбу компанії.

Як зазначається, ці кошти у Feodal планують розподілити у двох напрямках: на міжнародну експансію та зокрема на розширення кількості продуктів і послуг для існуючих і майбутніх клієнтів компанії.

«Інвестиції для нас — це ресурси, які дозволяють розширити команду та прискорити розробку нових продуктів ефективного управління активами підприємств. Крім того — вийти на нові ринки. Ми підтримуємо ідеологію ESG (Екологічне соціальне та корпоративне управління) і будемо працювати над його впровадженням», — розповів Андрій Дем'янович, засновник і керівник проєкту Feodal.

Він також додав, що продуктами компанії Feodal користуються різні учасники ринку.

Компанія працює як з фермерами, так і з територіальними громадами і є майже в кожній області. Тільки за останній рік компанія провела аудит понад 350 громадам і ще більше аудитів віддала фермерам. В системі Feodal.Land оцифровано вже понад 5 млн українських земель, і кожного місяця ця цифра зростає.

Читайте також: Андрій Дем’янович: можете спати спокійно ― Феодал повідомить про загрозу вашим гектарам

Виконано за допомогою Disqus