23 січня 2022, 11:30, Сільгосптехніка

Розроблено лінійку шин для роботи на перезволоженому ґрунті

Індійський виробник сільгоспшин компанія BKT розробила лінійку шин, які «вгризаються» в землю та призначені для роботи на надмірно вологому ґрунті. Про це повідомляє Traktorist.ua, з посиланням на пресслужбу компанії BKT.

«Нові сільгоспшини розробляються з огляду на всі особливості експлуатації. Їх конструкція покликана долати труднощі, пов'язані з рухом по ґрунтах, що «просідають», коли зчеплення з поверхнею нерівномірне і шини повинні швидко самоочищатися», — йдеться в повідомленні.

За словами розробника, новинки мають агресивний дизайн протектора, що забезпечує покращене зчеплення з поверхнею і дозволяє ефективніше пересуватися по глинистому ґрунті ​завдяки вищим та оптимально розташованим блокам.

Шляхом такої особливості шини глибше «вгризаються» у поверхню, а вільніше розташування блоків сприяє поліпшенню самоочисної здатності, яка має велике значення при роботі на надмірно вологому ґрунті.

Читайте також: Компанія Väderstad досягла нового рекорду

Нові шини BKT призначені для сільгосптехніки, яка експлуатується на слизькому ґрунті, а саме:

  • Agrimax Elos  — шини для тракторів, що працюють на вологій та в'язкій місцевості;
  • Agrimax RI 818 та — для дощувальних машин (RI 818 доступні у 2 типорозмірах — 280/85 R 24 та 320/85 R 38, а модель TR 117 у 4 типорозмірах — 11.2–24, 13.6–24, 14.9–24 та 11.2–38);
  • Con Star — для телескопічних навантажувачів та екскаваторів для риття траншей.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.