Компанія Väderstad досягла нового рекорду

19 січня 2022 150 0
Сівалка Väderstad
Сівалка Väderstad

У 2021 р. шведська компанія Väderstad досягла рекордного обігу з продажу власної техніки в €420 млн. Повідомляє Traktorist.ua.

На зростання обігу компанії Väderstad вплинуло збільшення рівня продажів, на таких важливих ринках, як Канада, Росія, Швеція, Німеччина та Україна.

«Це був хороший рік для багатьох фермерів, оскільки зростання ціни на зерно, дало можливість для більших інвестицій. Ми збільшуємо продажі всієї нашої продукції: техніки для обробітку ґрунту та сівби. Але, перш за все, ми бачимо, що наша сівалка точного висіву Tempo продовжує завойовувати велику частку ринків», — розповів старший віце-президент з продажу та маркетингу компанії Väderstad Маттіас Ховнерт.

Протягом 2021 р. в компанії також значно зросла кількість працівників. У грудні Väderstad нараховував 1900 співробітників по всьому світі. Прибутки збільшились з €19 млн у 2020 р. до €40 млн у 2021 р., які в основному будуть використані для подальших інвестицій.

«Завдяки злагодженій роботі нашого виробництво ми досягли чудовий фінансовий результат. Ми використаємо ці гроші, щоб інвестувати в подальше розширення наших виробничих потужностей у Швеції, Канаді та США — і зосередити увагу на інноваціях та розробці продуктів», — поділився планами генеральний директор Väderstad Матс Боверуд.

Читайте також: Massey Ferguson модернізував рулонні прес-підбирачі

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus