На Черкащині запрацює перший системний трактор NEXAT

13 квітня 2023 1633 0
Системний трактор NEXAT
Юрій Мрук, «Нексат Україна»Системний трактор NEXAT

В Україну приїхав перший серійний системний трактор NEXAT на колесах. Автономного робота придбала агрокомпанія «Кищенці» з Черкащини. Про це в коментарі Traktorist.ua повідомив директор українського представництва компанії «Нексат Україна» Юрій Мрук.

«Це перша серійна машина на колесах, яка є в Україні. Придбало її агропідприємство «Кищенці». Ця машина має технічні параметри точно такі, як і гусеничні системні трактори — все беззмінно, але вона на колесах», — розповів Юрій Мрук.

Він зазначив, що системний трактор заїхав в Україну з бункером до якого вже приєднуються сівалки й всі інші агрегати.

«Бункер є нашою розробкою і без нього NEXAT не зможе працювати на полі (під час сівби, — прим. ред.). «Кищенці» замовили наступну комплектацію цього бункера: 2 бункери по 4,5 куба для рідких добрив — 9 кубів загально та 2 бункери по 4,5 куби для гранульованого добрива, знову ж таки 9 кубів, а також 3-кубовий бункер для зерна», — пояснив директор українського представництва компанії «Нексат Україна».

Щодо загальної замовленої «Кищенцями» комплектації, то разом з машиною в Україну приїхала сівалка точного висіву Tempo та дискова борона Carrier від Väderstad. Також під жнива планується доставити комбайновий модуль NexCo та 15,5-мерові жатки: зернову MacDon та соняшникову Franco Fabril. Згодом — будуть доставлені ще 31-рядна кукурудзяна жатка Geringhoff та обприскувач Dammann, оснащений штангою 56 м та резервуаром на 18 кубів.

Раніше ми повідомляли, що NEXAT може перенести виробництво системних тракторів до України.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus