30 жовтня 2023, 08:30, Сільгосптехніка

На Agritechnica 2023 представлять центр розумного землеробства

На міжнародній виставці Agritechnica 2023 компанія DLG представить інформаційний центр цифрових рішень у сільському господарстві «Розумне землеробство». Про це пише Kurkul.com з посиланням на пресслужбу DLG.

Так, експоненти представлять свої інтелектуальні рішення для сільського господарства щодо підвищення ефективності та стійкості.

«Термін «розумне землеробство» охоплює технології, які автоматизують роботу на фермі і тим самим полегшують навантаження на аграріїв. Багато ферм вже визнали переваги розумного землеробства та використовують цифрові технології, такі як інтелектуальна техніка та датчики, а також системи управління фермами. Рішення для розумного землеробства сприяють ефективному використанню робочих ресурсів, зменшують кількість робочих кроків, допомагають в управлінні фермою, оптимізують виробництво сільськогосподарських культур відповідно до місцевих умов і, що не менш важливо, допомагають керівнику ферми приймати правильні рішення», — пояснили в DLG.

Дізнатися про останні технології та розробки можна буде в залі №9, зокрема там буде продемонстровано:

  • програмні рішення для обміну даними між технікою або між технікою та офісом, як-от автоматичне документування польових робіт або передача карт добрив і посіву на інтелектуальне обладнання;
  • як запровадити Smart Farming на фермі, в тому числі покрокові живі демонстрації налаштування систем управління фермою на сільгосптехніці.

Крім того, скаути розумного фермерства працюватимуть з відвідувачами, щоб дізнатись поточний стан цифровізації на їхніх фермах і визначити наступні кроки щодо подальшої цифрової підтримки.

DLG Spotlight «Smart Farming» на Agritechnica 2023 представить інноваційні рішення, що спонукають до роздумів, у комплексному форматі.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р.