Реклама

На Agritechnica 2023 вручатимуть нагороди за новаторство в сільськогосподарській техніці

18 жовтня 2023 106 0
На Agritechnica 2023 вручатимуть нагороди за новаторство в сільськогосподарській техніці
DLG

DLG (Німецьке сільськогосподарське товариство) оголосило п’ятьох переможців своєї інноваційної програми «Переможець концепції DLG-Agrifuture», яка відзначає новаторські досягнення та бачення майбутнього в сільськогосподарських технологіях. Про це пише Kurkul.com з посиланням на пресслужбу DLG.

Як зазначається, переможці будуть нагороджені на виставці Agritechnica 2023 у Ганновері.

Концепції-переможці були визначені шляхом онлайн-голосування відібраними національними та міжнародними експертами. 

Переможці концепції DLG-Agrifuture 2023:

  • Концепція Dual.Volt.24M, компанія — crop.zone GmbH у співпраці з John Deere Walldorf GmbH & Co. KG.

Dual.Volt.24M використовує електрогібридну гербіцидну технологію для обробки посівів без неселективних гербіцидів. Це поєднання з системою розпилення та стрічкового розпилення для стабільно високої ефективності. Робоча ширина 24 метри та адаптивні аплікатори забезпечують десикацію, боротьбу з міжряддям і бур’янами, а також обробку міжрядь під керуванням камери, яка гнучко адаптується до різних міжрядь і розмірів рослин.

  • Концепція FENDT + Lauwen E-Vario Weeder, компанія — Fendt AGCO GmbH.

Концепція прополювальної машини Fendt E-Vario представляє прополювальну машину, оптимізовану для комбінування з електричним трактором. Прополювач містить модулі прополки з електричним приводом, які оптимізують споживання електроенергії. Модульна установка забезпечує легку адаптацію до різноманітних умов ведення господарства та культур. Виявлення рослин і бур’янів на основі ШІ та дві камери для моніторингу процесу створюють основу для повної автономності.

  • Концепція AgTech CoPilot, Кільський університет прикладних наук, факультет сільського господарства.

AgTech CoPilot — інтелектуальна архітектура для гібридної сільськогосподарської техніки, є новою системою, яка об’єднує трактори, дрони та роботів у спільну мережу. Це втілення точного землеробства, що забезпечує ефективне та стійке сільське господарство. Інновація полягає в здатності системи забезпечити безперебійну взаємодію між цими технологіями, оптимізуючи їх використання.

  • Концепція «Багатокультурне вирощування з системою рослинництва NEXAT», компанія — NEXAT.

У мультикультурі на одному полі одночасно вирощують декілька видів рослин. Комбінують різні рослини з різним часом вирощування та збору врожаю. Цей метод дає ряд переваг у вирощуванні сільськогосподарських культур. Система рослинництва NEXAT дозволяє економічно впроваджувати мультикультури.

  • Концепція ISO FARM RESEARCH (IFR), компанія — AMAZONEN-WERKE H. DREYER SE & Co. KG.

ISO Farm Research (IFR) — це нова та інноваційна цифрова система для автоматизації та посилення досліджень на фермі на основі стандарту ISOBUS. Завдяки цій новій технології планування та встановлення нових експериментів і вимірювальних випробувань стане зручнішим і безпечнішим.

Нагадаємо, з 12 по 18 листопада 2023 р. в Ганновері проходитиме провідна світова виставка сільськогосподарської техніки Agritechnica 2023.

Читати за темою:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама