14 листопада 2023, 14:30, Сільгосптехніка

Аграріям презентували нову сівалку для смугового посіву MATADOR MO

Компанія BEDNAR представила 11 сільгоспмашин на міжнародній виставці Agritechnica 2023. Про це повідомляє кореспондент Kurkul.com із Ганновера.

Серед новинок сівалка MATADOR MO. Компанія планує у 2024 р. вивести агрегат на український ринок.

MATADOR MO — 6-метрова сівалка, призначена для сівби за технологією strip-till. Може здійснювати різні варіанти висіву: однорядний, широкорядний, суцільний, вузький чи широкий дворядний.

Агрегат оснащений трьома бункерами: двокамерним під тиском загальним об’ємом 5 000 л; а далі розподіл 2:3; позаду оснащується висівним апаратом ALFA DRILL 400 — для сівби ріпаку чи трав, або ж внесення мікрогранульованих добрив.

«Сівалка MATADOR MO призначена для сівби за strip-till технологією передусім ріпаку, але, звісно, придатна і для зернової та бобової груп. Є можливість навішувати зернову шину або ж просапну, й така універсальність досить цікава для українських аграріїв. Ми лише анонсували цю сівалку, а вже є низка перемовин щодо її придбання. Особливо це актуально зараз, коли ріпак став однією з прибуткових культур порівняно із зерновими», — розповів Михайло Кришко, директор в Україні та Молдові компанії «BEDNAR».

Цьогоріч на стенді BEDNAR під час виставки увага була акцентована на сівалках. Окрім MATADOR MO компанія представила:

  • DIRECTO NO — сівалку для прямого посіву, яка пропонує цікаве рішення у вигляді дисків для внесення добрив;
  • EFECTA CM — широкозахватна сівалка з бункером великого об’єму;
  • OMEGA — сівалка з дистанційним калібруванням через мобільний додаток FARM LINK.

Також відвідувачі стенда BEDNAR могли оцінити й інші агрегати: навісний культиватор для інтенсивного обробітку ґрунту FENIX FN; культиватор VERSATILL VO_L; ротаційна борона KATOR KN.

Читайте також: 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р.